نشست تحليلي «جنگ رسانه اي غرب در ايجاد اسلام هراسي» با حضور اساتيد و کارشناسان حوزه ارتباطات و رسانه، از سوي خبرگزاري موج برگزار مي شود.

اين نشست با محوريت تحليل تکنيک هاي رسانه اي در ايجاد اسلام هراسي و اهداف غرب از اين اقدام، با حضور جمعي از اساتيد و کارشناسان حوزه ارتباطات و رسانه، روز يک شنبه 3 اسفند (فردا) از سوي خبرگزاري موج و در مجموعه اين خبرگزاري برگزار مي شود.

از جمله کارشناسان ميهمان در اين نشست بايد به دکتر سيد وحيد عقيلي (رئيس دانشکده خبر)، جناب آقاي نادر طالب زاده (سينماگر و کارشناس رسانه)، جناب آقاي رضا منتظمي (کارشناس رسانه وزارت امور خارجه)، دکتر عباس اسدي (عضو هيات علمي دانشگاه علامه و رئيس مرکز پژوهش هاي ارتباطات) و با حضور دکتر محمودرضا اميني (مدير مسئول خبرگزاري موج) اشاره کرد.
اين نشست ساعت 9:30 روز يک شنبه 3 اسفند (فردا) در مجموعه خبرگزاري موج به نشاني بلوار کشاورز، خيابان شهيد عبدالله زاده، خيابان سرآباداني، پلاک 27 برگزار مي شود.
بدين وسيله از تمامي فعالان رسانه ها و دانشجويان حوزه ارتباطات و رسانه براي حضور در اين نشست دعوت به عمل مي آيد.

* :