عطنا- تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر مقوله تولید در یک دهه اخیر، توجه بسیاری از نخبگان، مسئولان و دست اندرکاران کشوری و لشکری را بر این مقوله مهم و کارساز به همراه داشته است.
نگاهی به نامگذاری سالها در یک دهۀ اخیر به خوبی بیانگر دغدغۀ رهبر انقلاب بر این موضوع است. مسئلهای که بارها در دیگر سخنرانیهای ایشان و حتی بیانیه گام دوم انقلاب نیز بیان شده و مورد تأکید قرار گرفته است.
نخبگان و دانشمندان علوم انسانی و فرهنگ و هنر یکی از نقش آفرینان اصلی شعار «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» بوده و شرکتهای دانش بنیانِ این عرصه، نقش ویژهای در پیشرفت و توسعه علمی کشور در زمینههای فرهنگی، هنری، اجتماعی، فناوری و نیز اقتصادی بر عهده دارند. نباید فراموش کنیم که فرهنگ زیربنا و موتور اصلی پیشران تحول در عرصههای گوناگون اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... کشور به شمار میرود.
از سوی دیگر، «گسترش نفوذ فرهنگى و تقویت جایگاه کشور در عرصههاى بینالمللى»، «حراست از هویت ملى و متمایزسازى فرهنگ ملى در برابر فرهنگهاى بیگانه و فرآیند جهانىسازى»، «مقاومت در برابر تهاجم فرهنگى»، «توسعه اجتماعى و احیا و ترویج سبک زندگى اسلامىایرانى»، «تمدن سازی نوین اسلامی» و... در گام دوم انقلاب از جمله دلایلی است که نقش و اهمیت علوم انسانی و ضرورت حمایت از محصولات و خدمات حوزۀ راهبردی فناوریهای نرم در کشور را بیشتر کرده است.
در ادامه گزارش عطنا از ارتباط شعار امسال با حوزۀ علوم انسانی و اجتماعی را مشاهده می کنید.
عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: