حمیدرضا پوراعتماد در مدرسه پاییزه علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبائی

افتتاحیه و روز اول نخستین مدرسۀ پاییزه علوم شناختی با حضور معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، مدیر امور پژوهشی و اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقطع دکترای این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، در افتتاحیه این مدرسه تخصصی که چهارشنبه، ۱۸ مهرماه در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی با حضور استادان رشته‌های مختلف برگزار شد، دکتر حمیدرضا علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه بر اهمیت مباحث شناختی تاکید و  از همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم فناوری‌های شناختی در برگزاری این مدرسه قدردانی کرد.

در ادامه دکتر حمیدرضا پوراعتماد، رئیس پژوهشکده علوم‌شناختی دانشگاه شهید بهشتی به ایراد دیدگاه‌های خود و آخرین نظرات و تجربیات در حوزه فناوری‌های شناختی پرداخت.

گفتنی است مدرسه پاییزه علوم شناختی در راستای سیاست‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی مبنی بر  ترویج علوم شناختی در دانشگاه‌ها و با هدف آشنایی دانشجویان، دانش‌آموختگان دکترا و اعضای هیئت علمی رشته‌های مرتبط با حوزۀ علوم شناختی، به‌منظور افزایش تعامل با صاحب‌نظران علوم شناختی کشور برپاشده است.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید؛