جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ Friday, 22 November 2024
کارگروه تغذیه دانشگاههای کشور متشکل از نمایندگان صندوق رفاه، مدیران دانشجوئی و روسای ادارت تغذیه مناطق و دانشگاههای برگزیده کشور 21 اسفند در معاونت دانشجوئی دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شد.
به گزارش عطنا، در این نشست یکروزه که با حضور حسین سلیمی بجستانی معاون دانشجوئی، حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجوئی و ابراهیم ابراهیمی، رئیس ادره تغذیه دانشگاه انجام گرفت، شاخصهای ارزیابی تغذیه دانشگاهها مورد بررسی و وزن دهی قرار گرفت.
در این شاخصهای ارزیابی تغذیه دانشگاهها مواردی از قبیل قراردادهای تغذیه، فضاهای کالبدی آشپزخانهها سالنهای غذاخوری و فضاهای جنبی آتها، بهداشت بخش تغذیه، تجهیزات آشپزخانه ها و سالنهای غذاخوری، سیستمهای ایمنی، برنامههای غذائی، اصلاح الگوی مصرف و سایر موارد مرتبط با تغذیه دانشجوئی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.