همایش «امید اجتماعی در ایران» در دانشکده علوم اجتماعی

روز اول نخستین همایش ملی «امید اجتماعی در ایران» با همکاری موسسه رحمان و نهادهای علمی، پژوهشی و مدنی، دوشنبه، 7 اسفندماه در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در افتتاحیه این همایش دکتر مصطفی معین، رئیس همایش امید اجتماعی، دکتر هادی خانیکی، دبیر همایش، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه حضور اشتند.

در این همایش همچنین دکتر مصطفی ملکیان، فیلسوف و استاد دانشگاه و دکتر سارا شریعتی، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه تهران به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه روز اول همایش با سه پنل تخصصی به کار خود ادامه داد.

همایش ملی «امید اجتماعی در ایران»، با محوریت «چیستی مفهوم و دستاوردهای نظری در حوزه امید اجتماعی»، «وضعیت امید اجتماعی در ایران»، «سبب‌شناسی امید اجتماعی و آثار و پیامدهای آن» و «راهکارهای ارتقای امید اجتماعی» به مدت دو روز برگزار می‌شود.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛

عکس: شقایق صفی خانی-عطنا