بریدن کیک 39 سالگی انقلاب به دست همرزم شهید نواب‌صفوی در دانشگاه علامه

مراسم بزرگداشت دهه فجر فاطمی با حضور مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش عطنا، این مراسم که دوشنبه، 23 بهمن‌ماه برگزار شد با برنامه‌های متنوعی از جمله اجرای تئاتر آیینی، اجرای کانون موسیقی دانشگاه، بریدن کیک 39 سالگی انقلاب اسلامی و قرعه کشی همراه بود.

حسین سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، حمیدرضا علومی‌یزدی، معاون پژوهشی، محمدمهدی فرقانی، رئیس دانشکده علوم ارتباطات، سید منصور میرسعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، احمد برجعلی، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، حجت‌الاسلام علی سلگی، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، علیرضا امیدبخش، مدیر امور فرهنگی و بسیاری دیگر از مسئولان، استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی از جمله حاضران این مراسم بودند.

مهمان ویژه این برنامه محمدمهدی عبدخدایی از مبارزان قدیمی انقلاب اسلامی، عضو فعال جمعیت فدائیان اسلام و از همرزمان شهید نواب‌صفوی بود.

گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛

عکس: مسعود پناهی-عطنا