kargah otism alipoor (4)

کارگاه آموزش مهارت‌های پیش‌ارتباطی ویژه کودکان با اختلال اتیسم در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، مهارت‌های پیش‌ارتباطی(Pro Communication Skills) ویژه کودکان با اختلال اتیسم توسط دکتر سعید رضائی، روان‌شناس، متخصص آموزش کودکان استثنائی و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی شنبه، 18 آذر برگزار شد.

گفتنی است زمینه‌های علمی مورد علاقه این استاد دانشگاه اختلال‌های عصب تحولی مانند اتیسم و ناتوانی یادگیری و شناخت اجتماعی و اختلال‌های حسی-حرکتی است.

سعید رضایی مقاله‌های گوناگونی در این زمینه‌ها نوشته است که یکی از این مقاله‌ها «تدوین برنامه آموزش مهارت‌های اجتماعی با رویکرد خانواده و بررسی اثربخشی آن بر کفایت اجتماعی کودکان با اختلال یادگیری غیرکلامی و اختلال اتیسم عملکرد بالا» است.

عکس: شکیبا شیرازی‌تهرانی-عطنا