abasi jonbesh daneshjooyi enghelab (33)

حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین به مناسبت روز دانشجو با موضوع جنبش‌های دانشجویی انقلاب اسلامی در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی  سخنرانی کرد.

به گزارش عطنا، این مراسم با عنوان «یار دبستانی من»، توسط بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی 12 آذرماه در سالن آمفی‌تئاتر این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم، عباسی به بررسی سیر جنبش‌های دانشجویی در انقلاب اسلامی پرداخت.

در بخشی از این مراسم علیرضا اشتری‌ رکن‌آبادی، مجری برنامه و مسعود آهنچی از شاعران طنز‌پرداز و دانشجوی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه در قالب یک استند‌آپ کمدی یا اجرای طنز به انتقاد از مصادره کردن ترانه «یار دبستانی من»، انتقاد از اطلاق عنوان سیاه‌نمایی از عملکرد دولت و بیان این جمله توسط دولتمردان نسبت به منتقدان، به نقد کشیدن گزارش 100 روزه عملکرد دولت دوازدهم توسط رئیس جمهور در تلویزیون در قالب بیان اخبار طنز به صورت دو نفره و همچنین انتقاد از عملکرد صدا و سیما در این زمینه پرداختند.

از جمله دیگر برنامه‌های این مراسم پخش «ترانه یار دبستانی من» و کلیپی در مورد حوادث 16 آذر 1332 بود. ضمن‌آنکه در پایان برنامه حسن عباسی به پرسش‌های تعدادی از دانشجویان پاسخ داد.

فایل صوتی سخنرانی عباسی به همراه پرسش و پاسخ با دانشجویان را در اینجا دانلود کنید.

عکس: شکیبا شیرازی تهرانی-عطنا