نشست تبیین الگوی مفهومی چند فرهنگی، عدالت اجتماعی و صلح در ایران

نشست تبیین الگوی مفهومی چند فرهنگی، عدالت اجتماعی و صلح در ایران با حضور دکتر خانیکی و دکتر صادقی، اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که یکشنبه، 5 آذرماه  به همت گروه علمی تخصصی جامعه‌شناسی صلح انجمن جامعه‌شناسی ایران در دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر هادی خانیکی، مدیرگروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علیرضا صادقی، عضو هیئت علمی گروه برنامه‌ریزی درسی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و پژوهشگر صلح و مطالعات چندفرهنگی، دکتر خلیل میرزایی، مؤلف و استاد جامعه‌شناسی و جمعی از روزنامه‌نگاران، پژوهشگران و فعالان صلح حضور داشتند و به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

در این نشست، دکتر صادقی هم در سخنانی به ارائه مقاله خود با عنوان «الگوی مفهومی چند فرهنگی، عدالت اجتماعی و صلح در ایران» پرداخت.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: ایوب قادری-عطنا

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع مجاز است.