seshanbe moshavere adler alizade (34)

نشست سه‌‎شنبه‌‌های مشاوره‌ای با سخنرانی دکتر حمید علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «رویکرد آدلری به مشکلات رفتاری کودکان»در دانشکده روان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، نشست سه‌‎شنبه‌‌های مشاوره‌ای، 30 آبان ماه به همت گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، انجمن مشاوره ایران و انجمن علمی-دانشجویی مشاوره دانشگاه علامه با موضوع «رویکرد آدلری به مشکلات رفتاری کودکان» در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.

دکتر حمید علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، سخنران اصلی این نشست بود. همچنین رکسانا گل‌محمد و تندیس احمدوند، دانشجویان کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه علامه به ارائه گزارش کارگاه روایت درمانی در مرکز مایکل مایت و معرفی استعاره‌های روایی پرداختند.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

عکس: فاطمه جعفری-عطنا

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع مجاز است.