divan keyfari - ict (30)

دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی دیوان بین‌المللی کیفری با موضوع «تحلیل اقدامات اخیر دیوان بین‌المللی کیفری» در دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این نشست که با حضور جمعی از صاحب‌نظران حوزه حقوق بین‌الملل برگزار شد، هیبت‌الله نژندی‌منش عضو هیئت‌علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی و مدیر سلسله‌نشست‌های دوشنبه‌های دیوان بین‌المللی کیفری، حسین آقایی جنت‌مکان، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، محمدعلی صلح‌چی، عضو هیئت‌ دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی، صادق سلیمی و سعید عباسی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و سید حسین حسینی، دانشجوی دکترای حقوق بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی به سخنرانی در موضوعات مختلف مرتبط با تحولات اخیر دیوان بین‌المللی کیفری پرداختند.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد؛

استفاده از محتوای سایت با ذکر منبع مجاز است.