monazere daneshjooyan (62)

ششمین دوره مسابقه مناظرات دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبائی به مدت سه روز آغاز به کار کرد.

به گزارش عطنا، ششمین دوره مسابقه مناظرات دانشجویی ایران مرحله منطقه‌ای با حضور برگزیدگان استان‌های تهران، قم، قزوین، خراسان شمالی، البرز، گیلان و مازندران از 8 الی 10 آبان ماه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی  در حال برگزاری است.

گفتنی است در این مراسم حسین سلیمی بجستانی؛ معاون دانشجویی، مهری سادات موسوی؛ معاون پژوهشی و جهاد دانشگاهی، دکتر عسگری‌مقدم؛ عضو جهاد دانشگاهی و پژوهشکده علوم انسانی، علی قلی‌زاده؛ عضو هئیت علمی دانشگاه خواجه نصیر، دکتر مومنی؛ مدیر برنامه و ارزیابی طرح‌های فرهنگی، رضا ملوندی، معاون فرهنگی و جهاد دانشگاهی به عنوان هیئت داوران  و همچنین مهدی امینی؛ مدرس، پژوهشگر و نویسنده حوزه انقلاب اسلامی به عنوان مدرس کارگاه حضور داشتند.

گزارش تصویری روز اول این مسابقات را در ادامه می‌بینیم؛

عکس:  زهرا شهریار-عطنا