نشست هم‌اندیشی وزیر دادگستری و اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

در نشست هم‌اندیشی وزیر دادگستری دولت دوازدهم با اعضای هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی، طرفین به ارائه نظرات خود پیرامون چالش‌های پیش روی این وزارت‌خانه و ارائه راه‌حل‌هایی برای حل مشکلات موجود در دادگستری پرداختند.

به گزارش عطنا، در این نشست که صبح روز سه‌شنبه، 25مهرماه با حضور سید علیرضا آوایی وزیر دادگستری دولت تدبیر و امید در دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور برخی از اعضای این دانشکده از جمله دکتر محمدرضا ضیائی بیگدلی استاد برجسته حقوق‌بین‌الملل، دکتر سیدمنصور میرسعیدی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دکتر محمدرضا ویژه عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل و معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، معاونان دانشکده، مدیران گروه‌های آموزشی و روسای ادوار این دانشکده برگزار شد.

در این نشست صمیمی که بیش از سه ساعت به طول انجامید، پس از سخنان دکتر محمدرضا ویژه، دکتر سیدمنصور میرسعیدی و دکتر محمدرضا ضیائی بیگدلی، وزیر دادگستری در سخنانی به ارائه توضیحاتی پیرامون مواردی از جمله وضعیت فعلی وزارت دادگستری، نواقص و برخی راه‌حل‌ها و برنامه‌های خود جهت بهبود روند کار وزارت دادگستری و همچنین بهبود روابط میان قوای قضائیه و مجریه همچنین دستگاه‌ دادگستری و وکلای دادگستری پرداخت و پس از آن اعضای هیئت علمی دانشکده طی سخنانی به بیان نقاط ضعف فعلی، چالش‌ها و راه‌حل‌های رفع موانع موجود در کارکرد صحیح وزارت دادگستری پرداختند.

گزارش کامل در عطنا قرار می‌گیرد.

بخش دوم گزارش تصویری این نشست را می‌توانید از اینجا مشاهده کنید.

گزارش تصویری: افشین عزیزی-عطنا