۱۳ تير ۱۳۹۶ ۱۳:۲۶
Neshast Hamkarihaye moshtarak - Iran - Germany (57)

نشست رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و آلمان روزهای دوشنبه و سه شنبه (12 و 13 تیرماه) در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
به گزارش عطنا؛ این نشست با هدف بهبود بین‌المللی‌سازی و مدیریت همکاری‌ها بین دانشگاه‌های ایران و آلمان با حضور 15 دانشگاه از ایران و 9 دانشگاه از آلمان در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
این نشست آغاز همکاری‌ها بین دانشگاه‌های ایران و آلمان در زمینه علوم انسانی و اجتماعی بود و در این نشست دو روزه سازکارهای همکاری، استراتژی‌ها و نقشه راه تعیین شد، در این نشست کریم خاکزر، رئیس انجمن رؤسای دانشگاه‌های آلمان و رئیس دانشگاه فولدای آلمان،حسین سالار آملی، قائم مقام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران در امور بین‌الملل، محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی دیگر از رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و آلمان حضور داشتند.

عکس: افشین عزیزی و سمانه ستاری- عطنا