رئیس صندوق رفاه دانشجویان؛

جزئیات کیفیت و قیمت غذاهای دانشجویی در سال 96

۱۰ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۴ کد : ۶۳۵۰ رویدادهای دانشگاه اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳
ذولفقار یزدان‌مهر از ابلاغ بخشنامه‌ای جهت بالابردن کیفیت غذای دانشجویی، صرفه جویی اقتصادی، افزایش ضریب بهداشت، یکنواختی در شیوه اجرا و بالابردن سطح اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایت‌مندی دانشجویان خبر داد.

ذولفقار یزدان‌مهر از ابلاغ بخشنامه‌ای جهت بالابردن کیفیت غذای دانشجویی، صرفه جویی اقتصادی، افزایش ضریب بهداشت، یکنواختی در شیوه اجرا و بالابردن سطح اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایت‌مندی دانشجویان خبر داد.


به گزارش عطنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، ذولفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: این بخشنامه شامل پیوست‌های "استانداردها و شاخص‌های الزامی مواد غذایی"، " آیین‌نامه بهداشتی غذای دانشجویی"، " فهرست تخلفات و جرایم" شیوه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی" جهت بالارفتن کیفیت پخت و حفظ ارزش غذایی مواد می‌باشند که با هدف صرفه جویی اقتصادی، بالابردن کیفیت غذای دانشجویی، افزایش ضریب بهداشت، یکنواختی در شیوه اجرا و بالابردن سطح اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایت‌مندی دانشجویان عزیز تدوین و ابلاغ شده است.


وی گفت: به پیشنهاد معاونان دانشجویی و موافقت سرپرست وزارت علوم، قیمت غذای دانشجویی ده درصد افزایش یافت.

یزدان مهر در خصوص افزایش قیمت غذای دانشجویی ادامه داد: قیمت غذای دانشجویی نیز با پیشنهاد معاونان دانشجویی در اجلاس شهریور ماه 1396 دردانشگاه کردستان و نیز پیشنهاد دبیران مناطق ده‌گانه و همچنین موافقت کمیسیون دائمی هیات امنا و سرپرست محترم وزارت علوم، ده درصد افزایش یافت و به شرح زیر در سال تحصیلی جدید اعمال خواهد شد:
غذای کم هزینه(ناهار - شام) 8600 ریال
غذای متوسط هزینه(ناهار - شام) 12500 ریال
غذای پرهزینه(ناهار - شام) 14000 ریال
صبحانه 7000 ریال


 

کلیدواژه‌ها: وزارت علوم دانشجو رئیس صندوق رفاه دانشجویان بهداشت غذا سلف افزایش قیمت ذولفقار یزدان‌مهر غذای دولتی کیفیت غذا


اخبار مرتبط


نظر شما :