۰۲ فروردين ۱۳۹۶ ۲۳:۱۰
sadr andishe

کتاب صدر اندیشه سیری در زندگی، آرا و اندیشه های شهید سید محمد باقر صدر تالیف عبدالله نصری، استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی تجدید چاپ شد.

به گزارش عطنا به نقل از ایرنا، یکشنبه 22 اسفندماه سال 95، این کتاب 728 صفحه ای توسط دفتر نشر فرهنگ اسلامی در قطع وزیری و در یک هزار و 200 نسخه منتشر شده است.
نویسنده در این کتاب درباره شهید صدر آورده است: «... در مدرسه به عنوان شاگردی نمونه و مودب شناخته می‌شد، هوش سرشار وی اعجاب همه معلمان را برمی‌انگیخت، به گونه‌ای که حتی آوازه نبوغ وی به خارج از مدرسه نیز کشانیده شد. قدرت حافظه وی به گونه‌ای بود که در مدت یک ربع ساعت، قصیده‌ای 30بیتی را حفظ می‌کرد، ...»
قیمت این کتاب که سال 94 برای اولین بار منتشر شد، 400 هزار ریال است.
کتاب یاد شده شامل 10 بخش است، دفتر ایام، معرفت شناسی، شناخت قرآن، اجتهاد و نهاد مرجعیت از جمله این بخش هاست.