۲۷ تير ۱۳۹۵ ۱۴:۰۰

nahad

نخستین نشست از سلسه نشست‌های «کتابخانه ایرانی: سیاست‌گذاری ملی کتابخانه عمومی» با عنوان «بازخوانی خدمت کتابخانه عمومی در پیوند با سیاست‌های ملی فرهنگی» ساعت 11 دوشنبه بیست و هشتم تیرماه با هدف بررسی حوزه فرهنگی کشور فرانسه و باز تعریف نقش کتابخانه عمومی در ساختار اجتماعی و سیاست‌گذاری ملی در کتابخانه مرکزی تهران (پارک شهر) برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، دکتر محمدرضا مجیدی رئیس کتابخانه مجلس شورای اسلامی، دکتر محمد‌باقر خرمشاد عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر مظفر چشمه‌سهرابی عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه اصفهان میهمانان ویژه اولین نشست خواهند بود.

گفتنی است بخشی از نشست‌های طرح کتابخانه‌ایرانی به مطالعه تطبیقی فرآیند سیاست‌گذاری کتابخانه‌ عمومی در سایر کشورها اختصاص دارد.