۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ ۰۸:۲۳

عطنا - تیم فریزبی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب سهمیه المپیاد در مسابقات انتخابی المپیاد دانشگاه‌ها شد.

اعضای تیم فریزبی دانشگاه علامه طباطبائی که موفق شد سهمیه المپیاد را در این مسابقات را دریافت کند، عبارت بودند از:سرپرست تیم فریزبی ابوالفضل مرادی، علیرضا ذاکریان و محمد امین کشاورز و علی عسگری اعضای تیم فریزبی.

فریزبی یک رشته ورزشی جذاب و مفرح است که از پنج سبک مختلف تشکیل می‌شود. انجام این رشته ورزشی باعث تقویت هردو سیستم غیر هوازی و هوازی ورزشکاران شده و علاوه بر تقویت دستگاه قلبی و عروقی باعث بالا رفتن آمادگی جسمانی شده ضمن اینکه در بعد روانی هم تاثیرات شگرفی بر روی افراد می‌گذارد.

فریزبی یک صفحه مدور لبه‌دار به قطر ۲۰ الی ۲۵ سانتی‌متر و جرم ۱۷۰ گرم است. جنس این صفحه معمولا از پلاستیک و با وزن بین ۱۱۰ تا ۲۰۰ گرم است. فریزبی به واسطه شکل آیرودینامیک خاص خود قابلیت پروازی زیبا با پرتاب فردی متبحر را داراست. از این وسیله برای تفریح و ورزش رقابتی استفاده می‌شود.

سه تیم از دانشگاه علامه طباطبائی، هنر دانشگاه تهران و همچنین دانشگاه فرهنگیان در این رقابت‌ها شرکت داشتند.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.