عطنا - ظاهرا مورد مرگ مهسا امینی برایشان جذاب و موفقیت آمیز بوده است و حالا می‌خواهند با بر ساخت سازی پروژه مشکوک "مسمومیت سازی" دختران معصوم دبستانی و راهنمایی ، چرخ تولید بحران مسئله سازی اجتماعی در ایران را همچنان در خط تولید نگه دارند ، تا به گمان شیطانی و باطل خود، این بار کار رژیم را تمام کنند. واقعا که خداوند دشمنان اسلام و انقلاب و نظام را از احمق ترین ها قرار داده است.

اتفاقات واقعی و حقیقی سرنگونی و پایان تاریخ برای غرب در حال رقم خوردن است، حال آنان با درک درستی که از این مسئله دارند، کوشش دارند ، تا با توسل به فریب رسانه ای و جنگ عمیق و گسترده روانی، اجتماعی ، مکان جغرافیایی جنگ واقعی و فروپاشی درونی و بیرونی خود را که در حال وقوع است را به صورت شبیه سازی شده با ایران عوض کنند .

-اکنون فروپاشی واقعی در داخل رژیم صهیونیستی، در حال وقوع است.
- اکنون در منطقه غرب آسیا ( خاورمیانه )، آمریکا در حال اخراج است.
-اکنون اروپا ، ناتو ، غرب و آمریکا در باتلاق جنگی که در اوکراین خود بر علیه روسیه به راه انداخته اند، فرو رفته اند.
- اکنون بیش از ۷۰ سال تلاش آمریکا و رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی. در غزه،، در لبنان ، در سوریه ، به شکست منجر شده است و تلفات مزدوران اشغالی گر روزانه شده است ،
- اکنون این جبهه مقاومت است که در حال خفه کردن رژیم صهیونیستی است.
-اکنون این بحران کسری بودجه آمریک است که به حد انفجار و غیر قابل کنترل رسیده است.
- اکنون این حکمرانی بلا منازع ۲۰۰ ساله دلار آمریکا بر اقتصاد جهان است که‌ به پایان راه خود رسیده است.
- اکنون این دولت مردمی و خدمتگزار سیزدهم است که شب و روز تلاش می کند تا پیامدهای خانمان برانداز سه دهه پیاده سازی الگوهای توسعه اقتصادی و اجتماعی مدیران تکنوکرات و لیبرال را کم و کم تر کند.
- اکنون پس از ۲۰ سال حضور آمریکا و گروههای نیابتی آن در افعانستان و عراق و سوریه و صرف صدها میلیارد دلار ، بجز شکست ، چیز دیگری عاید نظام هژمونی آمریکا نشده است .
و موارد دیگری از این دست که کم نیست.
- صد البته همه ی این ها به دلیل خمینی و انقلابش ، مردم ایران و حمایتگریش ، خامنه ای و تدبیر و حکمت و رهبری و جان نثارانش، نظام جمهوری اسلامی ایران و قدرتش ، و ... بوده و هست که مسبب این همه شکست و خفت و خواری برای سران کاخ سفید و الیزابت و پاریس و... شده است .
پس چرا نباید آنان امنیت روانی و اجتماعی جامعه را هدف قرار ندهند؟!
چرا نباید روزانه، بحران سازی کنند؟

نویسنده: ابوالقاسم فاتحی دهاقانی

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1