عطنا بازارچه تولیدات دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه از ۱ تا ۴ آبان ۱۴۰۱، ساعت ۹ تا ۱۵ هر روز در خانه فرهنگ پردیس مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود.

این بازارچه تولیدات خود را در زمینه صنایع دستی (گلدوزی، محصولات رزینی، ملزومات حجاب، کیف، شمع‌سازی، چرم‌دوزی و..)، غذا و نوشیدنی (شیرینی، دمنوش، محصولات کشاورزی، غذا‌های محلی، عرقیات گیاهی و...)، هنر‌های تجسمی (طراحی، نقاشی، نگارگری، خوشنویسی، تذهیب و...)، کتاب و نرم‌افزار بازی به متقاضیان عرضه می‌کند.

بازدیدکنندگان می‌توانند در قرعه کشی روزانه این بازارچه شرکت و برنده بن‌های خرید شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره شماره تلفن ۴۸۳۹۳۱۳- ۰۲۱و یا پیام‌رسان بله ۰۹۱۹۴۱۳۲۰۳۵ تماس بگیرید.

عطنا را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،