۰۹ شهريور ۱۴۰۱ ۱۸:۰۲
عطنا - دانشگاه علامه طباطبائی با مشارکت باشگاه خبرنگاران پویا وابسته به خبرگزاری تسنیم در راستای آموزش، تربیت و توانمندسازی دانشجویان علاقه‌مند به رسانه، دوره تخصصی آموزش خبرنگاری، برگزار می‌کند.

این دوره مختص دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی است لذا علاقه‌مندان جهت شرکت در این دوره از از25 شهریور تا 5 مهر می‌توانند از طریق تماس با باشگاه خبرنگاران پویا (42139801-42190804) ثبت نام خود را قطعی کنند.

این دوره آموزش خبرنگاری در دو بخش تئوری و عملی طراحی شده است:

سرفصل‌های بخش‌ تئوری به شرح زیر است:
خبرنویسی (رویدادشناسی و روایت شناسی)/ (2 جلسه)
مصاحبه (تکنیکهای گفتگو)، (یک جلسه)
گزارش (شناخت سوژه و سناریونویسی)، (یک جلسه)
سئو و نحوه تیترزنی در فضای وب، (یک جلسه)

توضیحات در خصوص بخش عملی:
شرکت کنندگان، پس از حضور در دوره تئوری با حضور در تحریریه باشگاه خبرنگاران وارد مرحله عملی دوره شده و مشغول به تولید محتوای رسانه‌ای خواهند شد.

زمان‌ و مکان برگزاری دوره:
برای اینکه این دوره تداخلی با کلاس‌های دانشجویان نداشته باشد بعدظهرها از ساعت 4 به بعد برگزار خواهد شد. این دوره از اواسط مهرماه در باشگاه خبرنگاران پویا واقع در تهران، خیابان جمالزاده شمالی برگزار می‌شود.
برگزاری دوره تخصصی آموزش خبرنگاری

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
نشست علمی
به مناسبت هفتۀ جهانی بزرگداشت سعدی برگزار می شود:

نشست علمی "سعدی در چین و چین در آثار سعدی"

به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،