۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ۰۸:۲۱

عطنا - جلسات تخصصی با مدیر دفتر تحقیقات شرکت توزیع برق تهران جهت مدیریت مصرف برق با حضور مدیران ارشد دانشگاه علامه طباطبائی؛ شامل آقایان دکتر رضا صابری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، احسان کدخدایی رئیس دفتر مدیریت و طرح های عمرانی دانشگاه و مجری طرح پایش مصرف برق دانشگاهی، آموزشی، فناوری و پژوهشی در خصوص ارائه راهکارهای موثر در مرکز توزیع وزارت نیرو جهت مدیریت مصرف برق در روز چهارشنبه ۵مرداد ۱۴۰۱ در مرکز توضیع وزارت نیرو برگزار شد.

دکتر حسین قاسمی مجری طرح پایش مصرف برق مراکز دانشگاهی در این نشست ضمن ارائه راهکارهای موثر در خصوص کاهش مصرف برق دانشگاه ها مطابق قوانین مصوب بیان کرد: «از مهمترین رسالت های این شرکت؛ ارائه خدمات مطلوب و تأمین برق پایدار برای مشترکین پایتخت می باشد که این مهم با فرهنگ‌سازی و مصرف صحیح انرژی در سطح جامعه و ارتقا سطح دانش و آگاهی در شکل گیری بهینه افکار عمومی توسط مراکز عالی علمی و آموزشی میسر خواهد بود.»

وی ضمن تشکر از دانشگاه علامه طباطبایی برای همکاری در صرفه جویی از مصرف انرژی گفت: «رسیدن به پیک گرما در تهران، باعث افزایش مصرف برق شده است و نکاتی در این زمینه وجود دارد. طی این مذاکرات؛ هماهنگی هایی جهت ساعت روشن کردن دستگاه های سرمایشی و پرمصرف برق انجام و تغییراتی در زمان روشن و خاموش کردن دستگاه ها اعمال شد و بازه زمانی روشن بودن این دستگاه ها کاهش یافته است.»

او افزود: «دانشگاه علامه طباطبائی، جزو دانشگاه هایی است که با تنظیم و بهینه کردن مصرف برق کمک بسیاری به وزارت نیرو کرده و در زمینه کاهش مصرف برق در غرب تهران موفق بوده است.‌ همچنین، راهکارهایی ازجمله؛ تعویض چراغ های قدیمی با چراغ های ال ای دی جدید، به عنوان اقدامات آتی پیشنهاد می‌شود و طبق هماهنگی های انجام شده با بخش توزیع، وزارت نیرو نموداری از مصرف برق روزانه و هفتگی دانشگاه را ارائه خواهد داد که بر این اساس؛ ساعت های پیک مصرف شناسایی شده، از برنامه ریزی و عملکرد خود اطلاع پیدا می‌کنیم و کنترل مصرف انرژی با دقت بیشتری انجام خواهد شد.»

دکتر رضا صابری، معاونت توسعه و مدیریت منابع در این نشست بیان کرد: «ضمن استقبال و قدرانی از ارائه راهکار های مناسب و برگزاری چنین نشست های تخصصی، همکاری و تعاملات و ارج نهادن به علم و پژوهش  و مراکز دانشگاهی توسط شرکت توزیع تهران بزرگ، خواستار همکاری های دوجانبه و برنامه ریزی های بلند مدت جهت گذر از دوره اوج مصرف در سال های آینده هستم. دانشگاه علامه طباطبایی راهکارهای مدیریت مصرف برق را اجرایی نموده و توانسته در این شرایط همکاری لازم را داشته باشد.»

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.