۰۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۴:۳۶

عطنا- دومین نشست نقد فیلم باشگاه فیلم کلمه با حضور دکتر سید علی مزینانی برگزار می شود.

بر این اساس در نشست روز سه شنبه ۳ خرداد ماه، مصادف با سالروز فتح خرمشهر این فیلم از ساعت ۱۰ الی ۱۲ نقد و بررسی می‌شود.

گفتنی است این نشست به دو صورت حضوری در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی و بستر مجازی در لینک https://www.skyroom.online/ch/bsj.atu/liter برگزار می شود.

نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «ویلایی‌ها» برگزار می‌شود

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

هنر و فرهنگ1
مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،

مراسم آشنایی با جشن سال نوی چینی، با هدف توجه به پیوندهای فرهنگی ایران و چین، در ایام جشن نوروز و جشن سال نو در چین، در دانشکدۀ ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.