۲۰ فروردين ۱۴۰۱ ۰۸:۰۱
کد خبر: ۳۰۳۷۰۶

عطنا - ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خداست. در این ماه مسلمانان از طلوع تا غروب خورشید از خوردن و نوشیدن دست می‌کشند تا به‌نوعی روح خود را تطهیر و شکر نعمت‌های خداوند را به‌جا بیاورند.

در طول این ماه، اطمینان از تأمین مواد مغذی بدن و جلوگیری از خطرات ناشی از کمبود این مواد می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. در ماه رمضان بیش از هر چیزی خطر کم‌آب شدن بدن، روزه‌داران را تهدید می‌کند، علاوه بر این، روزه‌داران قبل از اذان صبح برای خوردن سحری بیدار می‌شوند و تا حدودی می‌توان گفت در این ماه کم‌خوابی را نیز تجربه می‌کنند.

در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تأمین انواع مختلفی از مواد غذایی به‌تناسب با یکدیگر برای حفظ سلامتی بدن توصیه می‌شود.

در این پادکست دکتر مریم عمادی، متخصص تغذیه و طب سنتی درباره تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان توضیح می‌دهد.

کد

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
26/01/1401 - 14:36
0
0
سلام
ممنون
پر بازدیدها
آخرین اخبار