۱۸ فروردين ۱۴۰۱ ۰۹:۰۰

عطنا- شمارۀ جدید فصلنامۀ علوم خبری با موضوعات مختلف در حیطۀ روزنامه‌نگاری و علوم ارتباطات منتشر شد.

در این شماره از فصلنامۀ علوم خبری مقالاتی با موضوعات تاثیر روابط دولت-رسانه بر روند روزنامه نگاری توسعه در ترکیه، روزنامه نگاری شهروندی و ضرورت تغییر در قانون مطبوعات ایران، بررسی چگونگی استفادۀ رسانۀ ملی از تاکتیک های روانی در ایجاد کروناهراسی از دیدگاه شهروندان تهرانی، عوامل بازدارنده در پذیرش فناوری های جدید اطلاعاتی و ارتباطی در بین مدیران سازمان های رسانه ای، ارائۀ مدل مطلوب برای کسب و کار پادکست های ایرانی و نقش ارتباطات غیرکلامی در ساخت اجتماعی واقعیت، آمده است.

گفتنی است، این فصلنامۀ تخصصی با همکاری «انجمن علمی انقلاب اسلامی ایران»، «انجمن علمی جامعه شناسی سیاسی ایران» و «قطب علمی ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی» منتشر می شود.

این نشریه با سردبیری دکتر عباس اسدی، مدیر گروه روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبائی و در پاسخ به پیشرفت های صورت گرفته در حوزه روزنامه نگاری و ارتباطات و سایر حوزه های مرتبط انتشار یافته و هدف آن انتشار مقالات با کیفیت است که یافته های مهم در این حوزه را گزارش می دهند.

علاقه‌مندان برای دسترسی به مقالات این نشریه می توانند به آدرس http://www.jourcom.com مراجعه کنند.

شمارۀ جدید فصلنامۀ علوم خبری منتشر شد

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام