عطنا - دکتر محمد دهقان در حکمی دکتر هدی غفاری عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی را به سمت «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» منصوب کرد.

متن حکم معاون حقوقی رئیس‌جمهور به شرح زیر است:

بسمه تعالی

وَ إِنَّ عَمَلَكَ لَيْسَ لَكَ بِطُعْمَةٍ وَ لَكِنَّهُ فِي عُنُقِكَ أَمَانَةٌ  (امام علی علیه السلام)

سرکار خانم دکتر هدی غفاری

"نظر به تعهد تخصص و تجربیات جناب عالی، به موجب این حکم به سمت «مشاور معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی» منصوب می شوید.

امید است با توکل بر خداوند منّان و بهره مندی از عنایات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه) در اجرای اوامر و سیاست های مقام معظم رهبری و خط مشی ریاست محترم جمهوری و انجام وظایف محول شده و پایبندی به میثاق نامه معاونت حقوقی موفق باشید."

دکتر هدی غفاری عضو هیئت علمی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی است. از وی کتاب‌ها و مقالات مختلفی در زمینه ‌های حقوقی منتشر شده است.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

غلامرضا لطیفی
Iran (Islamic Republic of)
19/12/1400 - 21:34
با عرض سلام و ادب
بسیار انتخاب بجا و شایسته ای است ،از خداوند متعال برای سرکار خانم دکتر غفاری ارزوی موفقیت و سربلندی را مسالت دارم.