عطنا - دوران جوانی معمولا دوره‌ای است که رشد، تقریباً کامل شده ولی نیازهای تغذیه‌ای به دلیل فعالیت‌های زیاد بالاست. الگوی غذایی نادرست در سال‌های جوانی یکی از عوامل زمینه‌ساز برای شروع بیماری‌های مزمن از جمله چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی‏ و مواردی از این دست در دوران میان‌سالی است.

طبق بررسی‌های صورت گرفته، تغذیه دانشجویان خصوصاً آنانی که در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند عموماً بی‌نظم است. تغذیه منبع انرژی است که بدن را قادر می‌سازد تا عملکردی طبیعی داشته باشد و سلامت بدن را حفظ ‌کند. می‌توان گفت تغذیه‌ی درست یکی از شاه‌کلیدهای تقویت حافظه و بالا بردن تمرکز است.

امروزه ارتباط تغذیه و انتخاب غذا با سلامت افراد جامعه کاملاً مورد تأکید و تأیید است. تأمین مواد مغذی از طریق تغذیه بدن را قادر می‌سازد تا همه‌ی کارکردهای خود را به‌درستی انجام دهد و به این ترتیب از خود در برابر نفوذ ویروس‌ها، باکتری‌ها و مواد سمی حفاظت کند.

تغذیه همواره جزئی از زندگی بشر بوده است و جایگاه و اهمیت کافی و مناسب آن در بحث سلامت جسمی و روحی بر کسی پوشیده نیست.

در این پادکست دکتر مریم عمادی، مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی درباره نکات تغذیه‌ای مهم در دوران دانشجویی توضیح می‌دهد.

کد

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام