عطنا - به همت مؤسسه مطالعات دین و اقتصاد و با همکاری انجمن علمی-دانشجویی اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی نشست آنلاین رونمایی از کتاب "مبارزه ایران برای استقلال اقتصادی: اصلاحات و ضداصلاحات در دوران پس از انقلاب" با حضور دکتر محسن رنانی و دکتر فرشاد مؤمنی پنج‌شنبه، ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۴ تا ۱۶ برگزار می شود. پخش آنلاین نشست از طریق:

۱- صفحه اینستاگرام مؤسسه دین و اقتصاد:
din_o_eqtesad

۲- لینک اسکای‌روم انجمن علمی:

برای ورود گزینه مهمان را انتخاب نمائید. شرکت در جلسه مجازی برای عموم آزاد است.

نشست رونمایی از کتاب مبارزه ایران برای استقلال اقتصادی

هنر و فرهنگ1