۲۳ مرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۳۹

عطنا - به همت پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، سلسله نشست­های هم اندیشی زنان ایران و افغانستان با عنوان «مواجهه با چالش­های استمرار حیات پویای زنان در عرصه عمومی افغانستان» روزهای شنبه و دوشنبه 23 و 25 مرداد برگزار می شود. سخنرانان روز شنبه و از ساعت 14 تا 15 دکتر الهه کولایی از ایران و خانم فرحناز مصطفوی از افغانستان و سخنرانان روز دوشنبه 25 مرداد و از ساعت 14 تا 15 خانم هانیه حسینی از افغانستان و خانم مریم سلیمی از ایران هستند. علاقه مندان می توانند از طریق لینک زیر در این نشست مجازی شرکت نمایند.

هنر و فرهنگ1
به همت انجمن علمی زبان چینی و مرکز تحقیقات چین،