خانه نشریات دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری مرکز آموزش معاونت فرهنگی و اجتماعی، چهاردهمین دوره آموزش روزنامه‌نگاری در نشریات دانشجویی را برگزار می‌کند.

سرفصل‌ها:

اصول روزنامه‌نگاری مطبوعاتی (۶ ساعت)

قانون و حقوق مطبوعات (۲ ساعت)

گرافیک مطبوعاتی (۲ ساعت)

اخلاق مطبوعاتی (۲ ساعت)

زمان:

روز اول: پنج‌شنبه ۲۹ بهمن ۹۴، ساعت ۹ الی ۱۷ عصر

روز دوم: پنج‌شنبه ۶ اسفند ۹۴، ساعت ۹ الی ۱۷ عصر

در 2 روز معادل 12 ساعت

محل برگزاری: دانشکده اقتصاد (نبش خیابان بهشتی و احمدقصیر)

شرایط شرکت در دوره:

1- شرکت در این دوره‌ برای صاحبان امتیاز(اشخاص حقیقی)، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دارای مجوز دانشگاه، که تاکنون در این دوره‌ها شرکت نکرده‌اند، الزامی است.

1. هزینه شرکت در دوره برای صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران مبلغ 10 هراز تومان؛ عموم دانشجویان دانشگاه، 30 هزار تومان و سایرین 60 هزار تومان می‌باشد.

2. با توجه به فشرده بودن طول مدت دوره، غیبت در حتی یک کلاس به منزله انصراف است .

3. در پايان به شرکت کنندگان گواهي پايان دوره ارائه مي‌شود.

4. اولویت با دانشجویانی‌ست که زودتر ثبت نام نمایند. 6. وعده غذایی ناهار بر عهده شرکت‌کننده است.

photo_2016-02-13_15-45-31

تلفن خانه نشریات: 88900026