به گزارش عطنا، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به همراه غلامرضا ذکیانی مدیرمسئول باشگاه خبری عطنا و رضا مراد صحرایی معاون دانشجویی این دانشگاه، با حضور در خبرگزاری تسنیم از بخش‌های مختلف این مجموعه خبری بازدید و با خبرنگاران این خبرگزاری گفت‌وگو کردند.

سلیمی در این بازدید با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در دنیای امروز و صداقت خبرگزاری تسنیم در انعکاس اخبار، اظهار داشت: از وقتی به عنوان رئیس دانشگاه علامه‌ این مسئولیت را بر عهده گرفتم تلاش کردم در دانشگاه محیطی آمیخته از خردورزی و آرامش در دانشگاه حاکم شود که خبرگزاری تسنیم در این زمینه به ما کمک کرده است.

عباس درویش توانگر قائم‌مقام خبرگزاری تسنیم نیز در این بازدید ضمن تشریح فعالیت‌های خبری این خبرگزاری در ایران و کشورهای مختلف، برنامه‌ها و چشم‌انداز این خبرگزاری را اعلام کرد.