۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۳۵
برگزاری هفدهمین همایش ملی انجمن مشاوره ایران در دانشگاه علامه طباطبائی

هفدهمین همایش ملی انجمن مشاوره ایران با عنوان مدرسه، هویت‌یابی، اشتغال و امنیت روانی-اجتماعی در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش عطنا، در این همایش که 25 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، نمایندگانی از قوه قضائیه، سازمان بهزیستی کشور، وزارت آموزش و پرورش و دانشکده علوم انتظامی حضور داشتند.

این همایش با محورهایی چون نقش خانواده در شکل‌گیری هویت، نقش مدرسه در شکل‌گیری هویت، نقش اشتغال در شکل‌گیری هویت ملی، نقش مدرسه و خانواده در امنیت روانی-اجتماعی، نقش اشتغال در امنیت روانی-اجتماعی، نقش مدرسه در اشتغال‌زایی و چالش‌های مدرسه و اشتغال خانواده در برنامه ششم برگزار شد.

در پنل‌ها و پخش‌های مختلف این همایش احمد برجعلی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، عبدالله شفیع‌آبادی، استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی‌بجستانی، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، آتوسا کلانترهرمزی، مدیر گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، سمیه کاظمیان، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، آسیه شریعتمدار، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، کیومرث فرح‌بخش، رئیس مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی، صغری ابراهیمی‌قوام، عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی، رحمت‌الله نورانی‌پور، عضو هیئت موسس انجمن مشاوره ایران، یوسفعلی عطاری، استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه شهید چمران اهواز و چهره ماندگار رشته مشاوره، ناصر یوسفی، رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و دانشیار گروه مشاوره دانشگاه کردستان،‌ رقیه‌السادات موسوی، استادیار گروه مشاوره دانشگاه شاهد، باقر انصاری، استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی، عصمت مومنی، عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی، عباس امان‌الهی، دانشیار رشته مشاوره دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر ایران‌شاهی، استاد رشته حقوق و دبیر انجمن ایرانی جرم شناسی و جمع دیگری از استادان و دانشجویان پژوهشگر و محقق به سخنرانی پرداختند.

مقالات برگزیده در این همایش در فصل‌نامه علمی-پژوهشی منتشر می‌شوند.

عکس: فاطمه شبانی-عطنا

مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟