بلیت برنامه های سی امین جشنواره بین المللی فجر از سیزدهم تا پانزدهم بهمن ماه با تخفیف برای دانشجویان ارائه خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، بلیت های سی امین جشنواره موسیقی فجر امسال نیز باتخفیف به دانشجویان وهنرمندان ارائه می‌شود.به طوری که دانشجویان موسیقی می‌توانند بلیت های خود را با تخفیف 50 درصد، دانشجویان غیر مرتبط با موسیقی با تخفیف 30 درصدو هنرمندان موسیقی که دارای کارت عضویت خانه موسیقی هستند با تخفیف 25 درصد خریداری کنند.

دانشجویان برای خرید بلیت اجراهای این دوره از جشنواره بایستی اصل و کپی کارت دانشجویی و کارت ملی و هنرمندان اصل و کپی کارت عضویت خانه موسیقی و کارت ملی را به همراه داشته باشند.

بلیت های دانشجویی و هنرمندان روزهای 13،14 و 15 بهمن ماه از ساعت 10 الی 17 به نشانی خیابان استاد نجات اللهی(ویلا)، نرسیده به خیابان کریمخان زند، کوچه ارشد،پلاک 10، طبقه 4 به فروش می‌رسد.